Random

Disse oppgavene har brudepikene

Siden man i Norge ikke har som tradisjon å bruke voksne brudepiker i bryllupet, er det også færre oppgaver brudepikene eller brudebarna har. I Norge har man ofte barn som såkalte “brudepiker”, og disse er gjerne egne barn, nieser eller nevøer. Oppgavene deres i løpet av bryllupsdagen er vanligvis å gå foran brudeparet inn i kirken og strø roseblader på gulvet, og å gå bak brudeparet og strø blomster på vei ut av kirken. Kort oppsummert er oppgaven deres å se søte ut og gi litt ekstra sjarm til bryllupet.

Brudepikers oppgaver i andre land 

I andre land, hvor det er vanlig å bruke voksne brudepiker, får man ofte tildelt en rekke flere oppgaver. Dette pleier ofte både å være oppgaver før bryllupet og i løpet av festen. Den første oppgaven er ofte å kjøpe seg brudepikekjoler og sørge for at disse også oppfyller brudens ønsker og temaet for bryllupet. Her kan det derfor være lurt å forhøre seg med bruden og de andre brudepikene før man kjøper kjolen.

En annen viktig oppgave er å arrangere utdrikningslaget. Dette er ofte brudepikenes oppgaver, hvor man bestemmer hvor man skal reise, når og hva man skal gjøre i løpet av festen. Her finnes det mange gode idéer til hva man kan finne på til utdrikningslaget. Man bør samtidig sørge for at festplanene passer til brudens personlighet, for at hun skal ha en morsomst mulig kveld.

I tillegg til dette kommer oppgaver rundt å hjelpe til med generelle ting til bryllupet, som å hjelpe til med planleggingen, være brudens støtte og å delta på prøvemiddag. I tillegg kan det komme andre ting som bruden spør om hjelp til.

Oppgaver i løpet av bryllupsdagen 

Også i løpet av selve bryllupsdagen har brudepikene noen oppgaver å gjøre for å hjelpe brudeparet og forlovere med å gjøre dagen minst mulig stressende. Man skal begynne med å se presentabel ut og komme tidsnok, som er ganske selvsagt. I tillegg har man ofte som oppgave å hjelpe bruden å bli ferdig sminket og med å få på seg antrekket og tilbehøret.

Som brudepike bør man være støttende for bruden i løpet av dagen, vise at man er der for henne og berolige henne om hun skulle være i tvil eller bli stresset, være i godt humør og spre god stemning i løpet av kvelden. Ettersom brudepiker ofte er brudens beste venner er det nok naturlig for de fleste at man prøver å være en litt ekstra god venn på bryllupsdagen. Å hjelpe til med ting som bruden trenger i løpet av dagen og å være noen hun kan betro seg til vil nesten alltid settes stor pris på.

Når festen er slutt og brudeparet og gjestene skal reise er det gjerne brudepikenes oppgave å hjelpe bruden med å sørge for at hun har alt hun trenger med seg videre. I tillegg hjelper man også ofte gjestene av gårde og hjelper til med å rydde opp etter bryllupet, om ikke renholdere har blitt leid inn

Article written by admin

By Profession, he is an SEO Expert. From heart, he is a Fitness Freak. He writes on Health and Fitness at MyBeautyGym. He also likes to write about latest trends on various Categories at TrendsBuzzer. Follow Trendsbuzzer on Facebook, Twitter and Google+.